The Ski is the Limit
onbegrensd advies
Coachvormen

Ongegrensd advies, halen en bereiken.

Persoonlijke coaching.
Je eigen privé trainer. Samen gaan we aan de gang om bijvoorbeeld een lastig gesprek te voeren, een sollicitatiegesprek oefenen, een conflict oplossen, enzovoort. Skiën en coaching om samen in beweging te komen.

Loopbaancoaching.

Wij helpen  - omdat wij de ervaring hebben - je inzicht te krijgen in je waarden, interesses en mogelijkheden. Wij verbinden deze – samen met jou – aan een bestaande of toekomstige functie. Dit sluit aan bij jouw competentiemanagement en competentieontwikkeling.
 

Coaching.

Counseling is resultaatgericht en pragmatisch van aard. Er is een probleem, door middel van bijvoorbeeld socratisch coachen vinden we je oplossing.

 

Teamcoaching.

Wij helpen die verandering op de afdeling te bereiken, weer samenwerken. Maar ook een goed lopend team wil eens op een andere manier met elkaar aan het werk. Denk aan Teambuilding middels met elkaar skiën.
 

Immediate-coaching.

Coaching via e-mail of telefoon (dit kan op dagelijkse) basis. Dit kun je inzetten bij management development coaching. Maar is bijvoorbeeld ook geschikt voor ziekteverzuim begeleiding en preventie.

 

Kindercoaching.

Het doel van kindercoaching is het coachen van kinderen bij het ontdekken van hun eigen kwaliteiten en hun eigen - altijd aanwezige - mogelijkheden. Samen kijken naar het nemen van verantwoordelijkheid binnen die eigen mogelijkheden en grenzen en het bereiken van een door het kind (en de ouders) vastgesteld haalbaar doel.

HomeWie zijn weCoachingCoachvormenProductenManagement adviesSteunt goede doelenIn het nieuws...Favoriete linksContact